29-12: R&B Legends (NL)

R&B Legends Glitter & Glamour 10 Year Anniversary !
Er is er één jarig hoera hoera, dat kan je wel zien dat is ‘R&B LEGENDS’. Zaterdag 29 december 2018 opent Undercurrent haar deuren voor R&B Legends 10 Year Anniversary, The Gala Edition! Undercurrent is gevestigd aan het IJ aan de kade van het bruisende NDSM terrein, uitkijkend over de skyline van Amsterdam. Undercurrent bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn, en door de glazen gevel van de grote zaal heb je een prachtige uitkijk over het IJ. Undercurrent staat bekend als de locatie waar volwassen Nederland graag een bezoekje brengt dit mede door de ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

PLAATS Amsterdam
LOCATIE Undercurrent
WEBSITE http://www.club-classic.nl/
LINE UP MANIE * FRANCK (O.V) * CLIFFHANGER * CHIPPIE * THE FRESHMEN * SHAQ

Main Area: The finest R&B from the 90’s & 00’s | Area 2: Oldskool & Caribbean

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.