Zundert - Vincent Van Gogh Huis

​Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Geen klassiek museum, maar een actieve belevingswereld, voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh en interactieve educatie.
De vaste presentatie ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ staat op zichzelf, maar vormt ook een opmaat voor de wisseltentoonstellingen. Het programma van die tentoonstellingen richt zich op kunstenaars van de 20e en 21e eeuw die zich lieten of laten inspireren door werk en/of leven van Vincent van Gogh.

Het Van Gogh Documentatiecentrum staat in het teken van onderwijs en wetenschap. Leerlingen en studenten kunnen gebruik maken van het archiefmateriaal en een uitgebreide collectie boeken. In bescheiden presentaties doet het wetenschappelijke team hier verslag van onderzoek.

In het Van GoghHuis kun je voor toeristische informatie terecht aan de VVV-balie. In de sfeervolle brasserie/restaurant kunt u genieten van een goede kop koffie of een smakelijke maaltijd.

Vincent van Gogh vormt het hoofdthema van ons expositieprogramma. Zijn leven en kunst zijn een inspiratie voor velen. Naast de vaste tentoonstelling over Van Gogh & Zundert biedt het Vincent van GoghHuis een interessant programma van tijdelijke exposities van moderne en hedendaagse kunstenaars die door Van Gogh zijn geïnspireerd.

PLAATS Zundert (Brabant)
LOCATIE Markt 26-27
WEBSITE https://www.vangoghhuis.com/
OPENING Het Vincent van GoghHuis is geopend op
Woensdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag + zondag 12:00 – 17:00 uur

Bezoek aan de tentoonstellingen vanaf 1 juni 2020 alleen na reservering via: 00315978590 | balie@vangoghhuis.com

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)