Utrecht - Voksbuurt Museum

​In het Volksbuurtmuseum beleef je hoe het was om in de armoedige omstandigheden van rond 1920 te leven. Met de interactieve steeg, animaties, straatmuziek, karretjes van straatventers, verhalen van oud-bewoners én geuren komt de historische volksbuurt weer tot leven.

HET HUISHOUDEN OP DE SCHOP

In de tentoonstelling Het huishouden op de schop laten we talloze voorwerpen uit het dagelijks leven zien, die worden bewaard op de zolders van het Volksbuurtmuseum. Veelal voorwerpen die gebruikt worden in het huishouden. Niet zozeer van grote geldelijke waarde, maar wél van grote sentimentele waarde.

Via deze voorwerpen komen we te weten hoe er vroeger thuis geleefd werd en wat voor een verandering (technische) ontwikkelingen hebben gebracht.

PLAATS Utrecht (Utrecht)
LOCATIE Waterstraat 27
WEBSITE https://volksbuurtmuseum.nl/
OPENING dinsdag t/m zondag
van 11.00 - 17.00 uur

Gesloten:
op maandagen en officiële feestdagen

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)