Nijmegen - Het Valkhof

​Museum Het Valkhof opent 21 juni de deuren met welgeteld drie frisse tentoonstellingen. De zintuigprikkelende Geel als citroen, rood als tomaat, waarin de meubel- en productontwerper Ineke Hans en beeldend kunstenaar Erik Mattijssen samen tot een tentoonstelling komen en daarin verrassend en duidelijk zichtbaar reageren op elkaars werk. In Het gezicht van Nijmegen, the making of word je als bezoeker stap voor stap meegenomen in de totstandkoming van het reusachtige masker van Andreas Hetfeld te Veur-Lent. En de Romeinenwerkplaats maak je kennis met het leven in de Romeinse stad Noviomagus en het legerkamp. Waan je even een Romein!

Maatregelen en Valkhof voor thuis

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 21 juni zodat een veilig en verantwoord bezoek mogelijk is. We houden je via deze pagina op de hoogte van onze maatregelen voor de heropening. Het is nog niet mogelijk om online tickets te boeken. In de tussentijd kun je gelukkig nog steeds genieten van ons online aanbod onderValkhof voor thuis! Met online rondleidingen, webserie Vondst, vinder, vindplaats, interactieve opdrachten, literaire tour TaalKunst en livestreams kun je thuis toch onze 5.000 jaar oude collectie bewonderen. Kijk, luister of knutsel mee vanaf je bank, eettafel of tuin.Het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten van Gelderland is vanaf 1 juni a.s. al weer beschikbaar. Ter voorbereiding op de toekomstige verbouwing en renovatie van het gebouw blijft Museum G.M. Kam gesloten.

PLAATS Nijmegen (Gelderland)
LOCATIE Kelfkensbos 59
WEBSITE museumhetvalkhof.nl
OPENING Maandag: Gesloten

Dinsdag: 11.00 - 17.00 uur

Woensdag: 11.00 - 17.00 uur

Donderdag: 11.00 - 17.00 uur

Vrijdag: 11.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur

Zondag: 11.00 - 17.00 uurMuseum Het Valkhof is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur.
Gesloten op maandag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag en koningsdag.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)