Monickendam - De Speeltoren

​Vijf museumzalen met elk hun eigen verhaal nemen u mee van verleden naar heden van Waterland. Over het ontstaan van het Waterlandse landschap, de prachtige stadjes en hun historie en nog veel meer.

Bevrijdingsvitrine

In deze Coronatijd waarin wij onze vrijheden opgeven voor het groter collectief belang bieden wij online een bijdrage aan het nationale thema “75 jaar bevrijding”. Bekijk online onze bevrijdingsvitrine, ingericht met verschillende voorwerpen en bevrijdingsattributen uit de Tweede Wereldoorlog. Bevrijdingsvitrine bekijken >

PLAATS Monckendam (Noord Holland)
LOCATIE Noordeinde 2
WEBSITE https://www.despeeltoren.nl/
OPENING Vanaf zaterdag 6 juni is het museum elk weekend van 12.00 uur tot en met 16.00 uur weer geopend.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)