Gent - Museum Schone Kunsten

(Her)ontdek in het onlangs volledig vernieuwde Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK) ruim 600 topstukken uit de Europese schilder- en beeldhouwkunst, van de middeleeuwen tot vandaag.
Oude Meesters als Jheronimus Bosch, Peter Paul Rubens en Anthony van Dyck hangen er naast impressionisten, surrealisten en modernisten als James Ensor, Emile Claus, George Minne en Constant Permeke. Wandel door een parcours waarin de grenzen van de tijd geregeld doorbroken worden en ook actuele kunstenaars hun sporen nalaten.

Bovendien kan je er de restaurateurs van het Lam Gods live volgen in hun atelier achter glas.
Een uitgebreid programma aan rondleidingen, workshops en activiteiten op maat van bezoekers met bijzondere noden zet de museumdeuren open voor iedereen. De museumshop, de bar annex restaurant en de gevarieerde programmatie met ruimte voor actuele kunst, maken het museum tot een levendige plek waar je makkelijk een paar uur kan doorbrengen, met het groene Citadelpark net buiten de deur.

Huidige tentoonstellingen

Is there an alt text? / Van Bosch tot Magritte / 21.10.17-31.12.20
De Pantoloog (danke Schön) / 21.10.17-21.10.22
Verticals / 21.10.17-21.10.22
Written Room / 11.02.17-31.12.20
Gustave Van de Woestyne / 07.07.20-04.10.20
Jules De Bruycker / 23.10.20-23.01.21

PLAATS Gent (B)
LOCATIE Fernand Scribedreef 1
WEBSITE https://www.mskgent.be/
OPENING Het museum is tijdens juli en augustus van dinsdag tot en met zondag open tussen 10 en 18 uur.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)