Epe - Hagendoorns Plaatse

BELUISTER IN AUDIO!

​Het 300 jaar oude Veluws Museum “Hagedoorns Plaatse” is niet zomaar een museum. Het wordt ondersteund bijvoorbeeld, door 120 vrijwilligers! Dat kan alleen maar als het gevoel van ‘met elkaar’ er is. Zo zorgen zij ervoor, dat het museum prachtig is ingericht anno 1990, de boerderij, de deel, de stallen en de schuren zijn ingericht en alles fris is bijgehouden.

Het terrein. de moestuin, weiden, boomgaard en bijenstal worden liefdevol verzorgd. Op het erf staat een prachtig tentoonstellingsgebouw, ingericht met wisseltentoonstellingen. In 2020 zijn er DRIE tentoonstellingen zelfs, alle in het kader van 75 JAAR BEVRIJDING.

PLAATS Epe (Gelderland)
LOCATIE Ledderweg 11
WEBSITE https://www.hagedoornsplaatse.nl/
OPENING Geopend van donderdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)