Amsterdam - Diamant Museum

Ontdek 400 jaar diamantgeschiedenis in het enige diamantmuseum van Europa. Je wordt meegenomen op een op een reis die honderden kilometers onder het aardoppervlak begint en eindigt in de ring aan je vinger.

Het Diamantmuseum Amsterdam is in 2007 opgericht door dhr. Ben Meier. Zijn missie was om de wereld te informeren over de fascinerende wereld van de diamant. Bewonder onze prachtige collectie van opmerkelijke artefacten en kronen en leer over de magische wereld van de diamant.

PLAATS Amsterdam (Noord Holland)
LOCATIE Paulus Potterstraat 8,
WEBSITE https://www.diamondmuseum.com/
OPENING Dagelijks van 9.00-17.00 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)