Amsterdam - Madame Tussauds

Madame Tussauds het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, dat zich bevindt aan de Dam. Het is een van de locaties van Madame Tussauds. Er zijn verschillende wassen beelden opgesteld van wereldberoemde personen en bekende Nederlanders vanuit onder andere de sportwereld, de politiek en de filmwereld. De afgelopen jaren[is Madame Tussauds veranderd van een statisch museum in een interactieve attractie. Alle beelden worden in de Tussauds Studio’s in Londen gemaakt. De creatie van een beeld duurt zes tot twaalf maanden, afhankelijk van de interactiviteit van het beeld. Na een of meer poseersessies wordt het beeld eerst opgebouwd in klei, waarna daarvan een mal wordt gemaakt waar de was wordt ingegoten. Echte hoofdharen worden stuk voor stuk aangebracht en voor het opbouwen van de huidskleur worden meerdere lagen verf en tinten aangebracht. Dit om een hoge mate van realisme te bereiken.

Beyonce

De looks, de stem, de moves, de brains: she’s got it all! Vanaf nu bewonder je het gloednieuwe beeld van powervrouw Beyoncé bij Madame Tussauds Amsterdam.

PLAATS Amsterdam (Noord Holland)
LOCATIE Dam 20
WEBSITE https://www.madametussauds.com/
OPENING Dagelijks van 10.00- 19.30 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit museum! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)