08-02/10-02: Loversland

We laten jullie dit keer niet zo lang wachten op een nieuwe editie. Op 8, 9 en 10 februari a.s. is het alweer zover Bobbi Eden’s Loversland en deze keer openen de deuren van de Brabant Hallen in ’s Hertogenbosch. We gaan voor de echte Brabantse gezelligheid en ook dit wil je niet missen! Sexy shows en attracties, spanning en sensatie. Ook in Brabant is Bobbi Eden’s Loversland een ware beleving!

De ticketverkoop is gestart, met uiteraard weer scherpe Early Bird prijzen.
Bestel je tickets tot 25 december 2018 en betaal slechts € 15,00 i.p.v € 19,50 reguliere verkoopprijs.
Ga je met 2 personen? Dan ben je nog goedkoper uit met een 2 persoons Early Bird ticket voor slechts € 25,00 (dus € 12,50 per persoon). Uiteraard zijn er ook weer een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar en zijn er deze editie ook weekend kaarten waarmee je het complete weekend toegang hebt.

PLAATS Den Bosch
LOCATIE Brabanthallen
WEBSITE www.loversland.nl
LINE UP n de Loversland Academy kun je terecht voor workshops als: Master de Cock en Verwen de Vulva. Maar ook workshops als BDSM voor beginners en Tantra 2.0 zijn radend populair! Alle workshops zijn zo opgezet dat ze zowel voor mannen, vrouwen als voor stellen leuk en leerzaam zijn. Welke workshop ga jij in Den Bosch volgen?

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.