07-03: Groot Goois Feest

Na twee uitverkochte edities is het weer tijd voor het GROOT GOOIS FEEST! Voor iedere 25-plusser die in Het Gooi woont, werkt of er graag komt.

Een geweldig feest in beide zalen van de monumentale Kalkovens in het Nautisch Kwartier in Huizen. Leuk om met je vrienden naar toe te gaan!
Mocht je van ver komen of 's nachts niet willen terugrijden dan kun je in het nabij gelegen moderne ****hotel van Fletcher blijven overnachten.

DANCE CLASSICS IN DE BOVENZAAL

In de bovenzaal hoor je alleen de beste dance classics! Alle bekende hits uit de jaren 70/80/90/00'/10's komen voorbij. Meesterlijk aan elkaar gemixt door DJ Marco en de Arnhemse topdeejay Bruze D'Angelo (bekend van o.a. Stan & Co en Manhattan).
Maar dat is nog niet alles!
Niemand minder dan TV-personality Winston Post (bekend van o.a. GTST) wist tijd vrij te maken in zijn overvolle agenda en komt speciaal voor het Groot Goois Feest een zeer bijzondere set draaien. Hier zijn we heel erg trots op! Op unieke wijze zal hij zijn interpretatie geven van Dance Classics en hits in een hedendaags jasje. Geloof ons, dit wil je niet missen!
Oh ja, en vergeet niet om met je vrienden op de foto te gaan in de knotsgekke Photo Booth van Faber!

IBIZA HOUSE IN DE BENEDENZAAL

De benedenzaal is het domein van de house deejays. Hier zal Award Winning Remixer YVES EAUX komen draaien. Hij draait van New York tot New Delhi en van Moscow tot Miami. Iedere zomer vind je hem op Ibiza. Maar Yves komt natuurlijk niet alleen... Ook house legende Robin 'Jaydee' Albers komt draaien. Hij scoorde in the 90's een wereldhit met Plastic Dreams en draait sindsdien in binnen- en buitenland. Thuishaven, Tomorrowland en nu voor het eerst op het Groot Goois Feest!
De benedenzaal zal smaakvol worden geopend met de beats van DJ Benjamin. Deze charmante Fransman weet als een geen ander een goed feest te maken. Hij is niet voor niets resident van Scandal Ibiza en draaide op de Dam tijdens de Amsterdam Pride.
Naast deze supergave DJ line up, zal ook VJ Hans Bijloo zijn creatieve videokunst vertonen zoals hij dat ook doet op populaire events als Burning Man, Soiree Deluxe en The Sessions.

PLAATS Huizen
LOCATIE Kalkhoven
WEBSITE www.grootgooisfeest.nl
LINE UP Robin Albers
Dj Benjamin
Yves Eaux
Winston Post
Bruce Dángelo
Dj Marco

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.