Hof & Huis - 02 t/m 05-07

​De uitgestelde 27e editie van Hof & Huis wordt opnieuw een geslaagd event. We hebben er allemaal langer moeten op wachten dan we dat wilden maar we maken er samen met de vele exposanten weer een gigantisch leuk, gezellig en inspirerend event van. Het publiek wacht duidelijk op deze editie en heeft het hard gemist in 2020. Dat merkten we aan de vele reacties in onze mailbox.

Dit fantastische domein is al 27 jaar de thuisbasis voor de mooiste en grootste tuin- en interieurbeurs in West-Vlaanderen. Een domein met een sterke reputatie, unieke gezellige sfeer. Op het barbecue eiland beleeft u alles over buiten koken en maakt u daardoor uw juiste keuze.

Ook de accenten voor de jeugd komen aan bod. Daarnaast biedt deze beurs het grootste aanbod op het vlak van lifestyle, tuin, interieur en alles wat het (buiten) koken zo aangenaam maakt.

PLAATS Torhout (BE)
LOCATIE Zeeweg 42
WEBSITE www.tuinbeurzen.be
OPENINGSTIJDEN van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juli 2021
vrijdag: 14u - 21u, andere dagen: 10u - 18 u.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!

13.08.2021: Vanaf Rotterdam - Cruise On The Rock [Meer info / Win tickets!]