08-02 Indoor Farmstock

Op vrijdag 8 februari verschijnen de teams uit de Sport en Supersportklassen op de startbaan in IJsselhallen Zwolle tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. Prachtige runs en spannende wedstrijden zullen de sfeer in de hal naar grote hoogte brengen! De diesel uitlaatgassen worden door een rookafzuiging op de sleepwagen direct afgevoerd, zodat het zicht te allen tijde helder blijft! Het belooft weer een vlammend spektakel te worden op de vrijdagavond in Zwolle. De sessie start om 18.00 uur.

PLAATS Den Bosch
LOCATIE Brabanthallen
WEBSITE www.loversland.nl
LINE UP n de Loversland Academy kun je terecht voor workshops als: Master de Cock en Verwen de Vulva. Maar ook workshops als BDSM voor beginners en Tantra 2.0 zijn radend populair! Alle workshops zijn zo opgezet dat ze zowel voor mannen, vrouwen als voor stellen leuk en leerzaam zijn. Welke workshop ga jij in Den Bosch volgen?

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.