U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Vakantie Expo (B) -28-01 tm 30-01

Gebaseerd op de jarenlange successen van Vakantiesalon Antwerpen dat al sinds 1978 plaatsvindt, best practices van de afgelopen edities en de feedback van onze vele standhouders stellen we vandaag met veel trots “Vakantie Expo” voor. Een sterke vertrouwde formule in een nieuw en modern jasje.

Een reisbeurs vol inspiratie voor jong en oud. Je ontdekt er tijdens je ontspannende verblijf alle hoeken van de wereld en stippelt jouw reis op maat uit. Avontuur? Of liever zon zee strand? Het hoge Noorden? Of liever ver weg in een tropische omgeving? Jouw reisplannen voor 2022 maak je op Vakantie Expo. Ondertussen snuif je de sfeer van je volgende reis al op tijdens je bezoek.

PLAATS Antwerpen
LOCATIE Antwerp Expo
WEBSITE https://vakantie-expo.be/
OPENINGSTIJDEN 10 - 18 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!