U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Spelplezier (B) - 20-11

DE WINNAARS ZIJN BEKEND, WIE HEEFT GEWONNEN!

Spel-Plezier is naast het “plezier” dat je beleeft aan het spelen van een spel met vrienden of familie, ook het evenement ontsproten aan het brein van enkele enthousiastelingen die vinden dat het lang genoeg stil is geweest in de spellen-wereld.

Achter de schermen zijn we hard aan het werk om op 20 november '21 een gezellig spellen evenement neer te zetten in Antwerp Expo. Hopelijk zijn jullie even enthousiast!

PLAATS Antwerpen
LOCATIE Antwerp Exppo
WEBSITE https://www.spel-plezier.be/
OPENINGSTIJDEN 10 - 19 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!