U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Noorderliefde (NL) - 25-06

Lieve liefjes uit het hoge Noorden, daar zijn we weer!! Met goede moed en het volste vertrouwen in die beloofde ‘Summer of Love’ presenteren wij jullie het festival van de liefde, love en amore: Noorderliefde Festival 2022! �� Kusjes en knuffels, je allerbeste vrienden en vriendinnen en dat allemaal in een prachtig decor, namelijk bij de Graanfabriek in Groningen! De hele dag op een roze wolk. Met je ware? Of misschien ontmoet je hier wel je prins op het witte paard! ��
Love is in the air, l’amour toujours en Alles is Liefde of Amor, je hoort deze lovesongs overal op het festivalterrein. Onze vrienden van Rewind, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Stille Disco komen namelijk de muziek verzorgen! ��

Tickets zijn nu verkrijgbaar via: https://eventix.shop/f924kq6g

Heb jij nog kaartjes die geldig waren voor de editie van afgelopen jaar? Geen zorgen! Wij zorgen dat deze kaartjes geldig blijven voor de komende editie, hier hoef jij helemaal niets voor te doen! Heb je nog vragen over je kaartjes? Stuur dan een mailtje naar support@liefde.events!

We gaan er natuurlijk vanuit dat we dit jaar gewoon zullen feesten, mocht de overheid toch anders besluiten krijgt iedereen binnen 2 weken zijn of haar aankoopbedrag volledig teruggestort!

Schrijf een liefdesbrief, vind de ware tijdens een rondje speed-daten of knuffel met je liefje in het knuffelbad! Daarnaast hebben we natuurlijk verschillende stages en zijn in de zevende hemel, zo trots als een pauw want we hebben echt de allerleukste partijen uit het zuiden weten te strikken om een podium te hosten op Zuiderliefde Festival!

Rewind
Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden. Take that, Rewind it back..

Happy Feelings
I Want Your Love, zo zong de band CHIC ooit! Happy Feelings brengt je met opzwepende house en disco op cloud 9.

Terug naar Toen
Vroeger was alles beter! We spoelen terug naar de jaren 90's en 00’s en draaien de lekkerste hitjes van toen. Oops.. we did it again.

Papi Chulo

Papi Chulo komt met de allerheetste Latin en Caribbean musica. Van Reggaeton naar Dembow, van Afrobreat tot Dancehall... Alleen geschikt voor die liefjes met hele losse heupen!

Silent Disco
Muziek door je eigen koptelefoon dus genoeg ruimte in de geluidssferen om de longen uit je lijf te krijsen! Deze area wordt gehost door onze liefhebbende vrienden van Stille Disco!

We hopen je te zien op 25 juni in Groningen! Neem jezelf en dat prachtige grote hart vol met liefde lekker mee, dan zorgen wij voor de rest! ❣️

PLAATS Groningen
LOCATIE Graanfabriek
WEBSITE https://eventix.shop/f924kq6g
OPENINGSTIJDEN Vanaf 14 uur

LOCATIE

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!