U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Lucky4 Festival (NL) - 17 tm 19-06

Het tofste festival van het Noorden! Lucky 4 Festival is een driedaags festival op het Jaarbeursterrein in Roden. De organisatie komt met een gevarieerd programma voor jong en ouder. Met grote namen als Snollebollekes, Tino Martin, Peter Beense, Twenty 4 Seven en Qmusic the Party (4 uur fout) live belooft het een feestweekend te worden om niet te vergeten.

Eten, drinken, muziek en fun
Kom op tijd naar het Jaarbeursterrein en geniet van de sfeer, de muziek en de verschillende foodtrucks waar je terecht kunt voor onder andere oer hollandse frieten, een lekker broodje gyros en ambachtelijk bereide burgers.

Op vrijdag trappen we af met de Lucky Party, op zaterdagavond de Lucky 90’s en op zondag sluiten we af met Lucky Hollands. Enorm veel verschillende soorten muziek voor jong en ouder. Met z’n allen maken we er een fantastisch feest van! Ja toch!

PLAATS Roden
LOCATIE Jaarbeurs
WEBSITE https://lucky4festival.nl/
OPENINGSTIJDEN Vrijdag: 17:30 uur
Zaterdag: 17:30 uur
Zondag: 12:00 uur

LOCATIE

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!