U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Fource Kerstconcert (NL) - 12-12 (AFGELAST)

​Voor dit unieke concert is producent EGO Company een samenwerking aangegaan met het Delfts Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika. Onder leiding van dirigent Stijn Berkouwer zullen het 90-koppig orkest en 50-persoons koor een groots symfonisch popconcert in kerstsfeer geven, bestemd voor jong en oud. Het wordt een volledig live gespeeld en gezongen familieconcert, met een mix van kerstklassiekers en hedendaagse kersthits, in een voor de tienerdoelgroep nooit eerder vertoonde setting.

Gastartiesten
Het aanwezige publiek in Den Bosch kan zich opmaken voor een indrukwekkende opvoering van veelzijdig kerstrepertoire, met in het middelpunt niet alleen de populairste boyband van dit moment, maar ook een drietal bekende gastartiesten: de Grieks-Nederlandse zangeres Stefania, bekend van het Eurovisie Songfestival, de Canadees-Nederlandse operazanger Lucas van Lierop en zangeres Gioia Parijs.

Van Tsjaikovski tot Justin Bieber
Het concertrepertoire bevat voornamelijk typische kerstnummers, in speciaal voor dit concert vervaardigde arrangementen. Van de klassiekers van Andy Williams, Perry Como en Frank Sinatra tot de moderne kersthits van Kelly Clarkson, Ariana Grande en Justin Bieber. Maar natuurlijk mogen ook Mariah Carey, Celine Dion en Andrea Bocelli niet ontbreken. Het orkest speelt daarnaast een bekend stuk uit Tsjaikovski’s De Notenkraker en tot slot is er een spetterende finale, waarin alle artiesten samenkomen voor het ultieme kerstgevoel.

Tickets vanaf 39 euro
De kaartverkoop voor dit symfonische kerstspektakel voor de hele familie start op zaterdag 18 september a.s. om 10:00 uur en verloopt exclusief via Eventim. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 39,00 per stuk, tot maximaal € 59,00 voor een kaartje op de eerste rang. Het concert vindt plaats op zondag 12 december om 19:00 uur in MAINSTAGE, op het terrein van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

PLAATS Den Bosch
LOCATIE Brabanthallen - Mainstage
WEBSITE https://fourcemusic.nl/kerstconcert
OPENINGSTIJDEN 19.00 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangskaarten! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!