U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Enfusion Live (NL) - 20-11

​We maken ons op voor de eerste editie van Glorious Fight Events (voorheen Glorious Heroes). Met een top kaart waarop maar liefst 16 A-klasse partijen te zien zijn.. Een wereldtitelpartij is die tussen Rida Bellahcen en Muhammed Simsek.
Zij zullen onderling uitmaken wie er met de wereldtitel -61 kg naar huis gaat. Beide partijen bieden spektakel. Natuurlijk zijn er naast deze 2 toppartijen verschillende andere partijen in de verschillende klassen waar vuurwerk gegarandeerd is. Het belooft ook deze editie een groot spektakel te gaan worden! Naast al dit moois in de hoogste klasse is er uiteraard ook ruimte voor andere talenten. Diverse B-, C-, en J-klasse partijen completeren de geweldige matchmaking! Er wordt uiteraard ook weer gezorgd dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Er zal qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald.

Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat alles is opgezet binnen de huidig geldende coronaregels en is daarmee uw bezoek aan ons evenement naast een gezellige ook een veilige ervaring. Al met al wederom een prachtige fightcard in een top ambiance die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen! Kijk voor meer informatie op de website van Glorious Fight Events.

PLAATS Groningen
LOCATIE Martiniplaza
WEBSITE https://www.gloriousfightevents.nl/
OPENINGSTIJDEN 14.30 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangskaarten! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!