Torhout - Hof & Huis

​De kogel is door de kerk: Hof & Huis special edition is er van vrijdag 11 tot en met 13 september 2020. Net als iedereen zijn we Covid-proof en vooral verstandig genoeg om iedereen op 20.000 m2 de kans te geven voldoende ruimte te hebben. Zo garanderen we voor ieder een comfortabel en vooral inspirerend bezoek aan de 27e editie van Hof & Huis.
Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis is al 27 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis. Wie er eerder was, komt graag terug, een afspraak om met stip te noteren!

En er is meer te beleven dan ooit…
Naast het volledig gamma aan exposanten, voegen we steeds “inhoud en beleving” toe te aan het event. De nieuwe invalshoeken die we vorig jaar integreerden, werken we op deze editie nog verder uit. Het succes was dan ook groot. Je krijgt er opnieuw het grootste aanbod aan buiten koken naast elkaar en de interessante info ligt er, naast heel wat originele ingrediënten, voor het grijpen. Laat die zomer maar komen, ik ruik hem al!
Ook de jeugd komt weer aan zijn trekken. We doen er alles aan doen om hen alweer te inspireren. Dat doen we door ze te boeien op een aantal interessante vlakken. Zo zijn er mogelijkheden om kennis te maken met attractieve workshops o.a. koken en knutselen. De 15-jarige healthy chef Janos, veel meer dan een hobby-kok, is weer van de partij! De jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt (van de boeken Fit Mom en Fit Body). Delphine zal elke dag voor een verrassende presentatie zorgen die vooraf nog via onze website aangekondigd wordt. Meer info volgt dus nog!

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van je interieur vormt de rode draad op het event en inspireert de bezoeker jaar na jaar. De meer dan 180 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten.

Foodtrucks
Rond het gezellige terras met zicht op het prachtige kasteel zorgt deze vernieuwende en gevarieerde aanpak voor een topsfeertje. En culinair is het top! Dit jaar is er een nog mooier en breder aanbod. Om letterlijk vingers en duimen van af te likken…

PLAATS Torhout
LOCATIE Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 4
WEBSITE http://www.tuinbeurzen.be/
OPENINGSTIJDEN Van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei, van 10.00 uur tot 18.00 uur

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets voor dit museum! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)