Sevenum - Portal Action House

​The Portal Action House & Lasergame is een concept speciaal ontwikkeld voor tieners en volwassenen. In The Portal Action House ga je sportieve uitdagingen aan in de setting van een virtuele gamewereld.
De E’s zijn Browzer, Monsteroid en Shredbull. Elk van deze E’s heeft zijn eigen sterktes en zwaktes en het is aan jou om ze te verslaan. Dit doe je door hun werelden te betreden en te strijden door het laten zien van al je trucs op de freerunningbaan, op de trampolines en op de pumptrack.

Yes! The Portal Sevenum heeft er een nieuw level bij gekregen, namelijk Level XX. Pak jouw vest en probeer je tegenstanders te verslaan in onze splinternieuwe lasergame arena. Let op: dit level staat los van de bekende levels 1, 2 & 3.
Een nieuwe evil heeft zijn lab gevestigd in Level XX, de lasergame arena van The Portal Sevenum! Durf jij het aan om Dr. Racoxx te komen verslaan? Hij is namelijk een virus aan het creëeren wat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat het virus niet verder verspreid wordt!

PLAATS Sevenum (Limburg)
LOCATIE Middenpeelweg 7
WEBSITE https://www.fecsevenum.nl/activiteiten/the-portal-action-house/
OPENING Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14.00 - 20.00 uur
Zaterdag 11.00 - 20.00 uur
Zondag 11.00 - 18.00 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit attractiepark!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)