Poortugal - AAP

​Albrandswaard Avonturen Park (AAP)
Het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) is een unieke outdoor belevenis in de regio Albrandswaard en regio Rijnmond en anders dan andere parken. De combinatie tussen sporten, recreatie, natuurspelen, educatie en groepsarrangementen zorgt ervoor dat er voor elke groep wat leuks te doen is. Het Albrandswaard Avonturen Park is een outdoor sport- en recreatiepark voor zowel jong als oud en is uniek in de regio. Het outdoor park van 8000m² biedt genoeg uitdagingen en plezier voor iedereen.

Waarom AAP Albrandswaard?
Ben je op zoek naar uitdaging, plezier, (dag)recreatie en/of sport en dat allemaal in de natuur? Dan biedt het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) jou een onvergetelijke uitdaging! AAP verzorgt enorm veel passende arrangementen voor jong en oud. De mogelijkheden voor jong & oud zijn uiteenlopend. Het Albrandswaard Avonturen Park is voor volwassenen meer dan alleen outdoor sporten. Enkele verschillende mogelijkheden zijn: Stormbaan (exclusief in de regio!), Survival en Bootcamp. Daarnaast is een gezellig familieuitje hartstikke leuk op AAP!

PLAATS Poortugal (Zuid Holland)
LOCATIE Albrandswaardsedijk 188
WEBSITE http://aap-albrandswaard.nl/
OPENING Helaas kan AAP vanwege het coronavirus de deuren nog niet openen.
Achter de schermen zijn we hard bezig om aan alle voorwaarden en maatregelen te voldoen zodat we jullie weer kunnen ontvangen op ons park.
Zodra we meer informatie hebben zullen we dit gelijk laten weten via de Facebookpagina en ons Instagramaccount.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit attractiepark!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)